Tokaji Szőlő

A IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszuson debütált a Solanie legújabb sorozata, mely egy egyedülálló antioxidáns complex-szel óvja a bőr sejtjeit a káros külső és belső hatásoktól, ugyanakkor kimagasló anti-aging hatással bír növényi botox és hialuronsav tartalma miatt.

 

Az új termékek fő összetevője a Tokaj Oleo Complex® mely a sejtek energiafelhasználása, valamint a káros külső környezeti hatások során képződő rövid élettartamú oxigén tartalmú vegyületekkel a szabadgyökökkel veszik fel a harcot.

A speciális receptúrára épülő szinergikus alkotóelemek az A- C- és E-vitaminok hatásfokának többszörösével képesek közömbösíteni a már meglévő szabadgyököket, ugyanakkor meggátolni az újabbak képződését.

A termékek fontos összetevője egy 3-as hatásmechanizmusra épülő hialuronsav, mely egyszerre hidratál, rugalmasítja a kötőszövetet és gátolja a bőrön keresztül történő vízvesztést. Növényi botox hatóanyaga csökkenti a mimikai izmok által okozott ráncok kialakulásának esélyét.

 

Kezelés folyamán részese lehetsz egy speciális Energyrelax antioxidáns masszázsnak mely élménye elvarázsol – Sejtfunkció élénkítő és normalizáló felélénkít és pihentet egyben.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu