Szem Sminktetoválás
Szemöldök Butterfly Technika Szem Száj Motívum Tetoválás

A Long-Time-Liner Conture® szemkontúr

 

SMINKTETOVÁLÁS

 

Képzeld el, hogy egy megerőltető sport, fürdés, szauna után is teljesen “kenődésmentes”, és soha nem maszatos a szemed szemvonala.

Ránézésre a szemkontúr pusztán egy vonal, valójában azonban többféle technika áll a kozmetikusok rendelkezésére

 

Long-Time-Liner Conture® szempilla sűrűsítés

 

A szempillák tövébe INPLANTÁLUNK /BEÜLTETÜNK/ nem egybefüggő apró vonalakat, pöttyöket, ezáltal optikailag a hiányos szempilla sort sűrítjük.

A végeredmény nem ad egy határozott vonalat, kontúrt. A szempilla sűrítés alkalmazható az alsó és felső szemhéjon egyaránt. Azoknál, akik kis szemmel rendelkeznek, alsó kontúr helyett leggyakrabban ezt a megoldást javasolom, mert a kontúr vonal látszólag összehúzhatja, kisebbítheti a szemet.

 

Long-Time-Liner Conture® szemkontúr vonal

 

Vékony vonal a szempilla sűrítés felett, mely követi a szem vonalát. A természetes szemvonalat emeli ki előnyös tulajdonságokat hangsúlyoz, így a kevésbé előnyös részletek a háttérbe szorulhatnak. Kiemeli a szemet és nem ad rajzolt hangsúlyos tusvonalat.

 

Long-Time-Liner Conture® szemhéj tus vonal=kifejező szemek

 

Határozott vonal mely a szemet kiemeli hosszítja nagyítja hangsúlyossá teszi. A kontúr formája, vastagsága, hossza és vége attól függ, hogy a vendég szemének és arcának formája mit kíván meg. Figyelembe veszem a szemek formáját, méretét/kicsi nagy, közel- távol-ülő, stb./, a vendég arcformáját, egyéniségét, korát és természetesen azt, hogy a vendég milyen hatást szeretne elérni. A szimmetriára itt is nagy hangsúlyt fektetek ezert mindig előrajzolom.

 

Long-Time-Liner Conture® 3D szemhéj high light technika

 

Szemkontúr kiemelése. Egy világosabb színnel /legtöbbször fehér, bézs/ kiemeljük a szemtus vonalát ezt akkor alkalmazom mikor a felső szemhéj rádől a szemre eltakarva a szemkontúr vonalát. Ezzel a módszerrel újra láthatóvá válik a szem. Kiemeli a szemet szemkontúr vonalát.

 

Long-Time-Liner Conture® szemhéj „smoky eyes” tetoválás = füstös szem

Smink készítésénél füstös szemnek azt a sminket hívjuk, amely a szemhéjon egy teljes satírt jelent a szélei pedig elmosottak.

 

A sminktetoválásban ez a megfogalmazás eltér. Itt füstös hatásnál, nem határozott kontúrt készítünk, hanem a kontúrvonal széleit enyhén elmossuk. Így érünk el természetesebb árnyékolt hatást. / Szín lehet fekete szürke, barna ritkán kék, zöld/

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu