Szemöldök Sminktetoválás
Szemöldök Butterfly Technika Szem Száj Motívum Tetoválás

Long-Time-Liner Conture szemöldöktetoválás technikák

 

Szemöldöktetoválás satír technikával(Tribal technika)

 

Klasszikusnak számít ma már sokan idegenkednek, félnek tőle. Megfelelő színválasztással harmonikus szép szemöldök készíthető ezzel a módszerrel is.

Annak ajánlom aki ragaszkodik a határozott szépen ívelt vonalakhoz, formákhoz. Ezzel a módszerrel lehet elérni a legkarakteresebb formát, ha ez az igény. Én arra törekszem, hogy helyreállítsam a szemöldök eredeti szépségét, művi hatás nélkül, így nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot.

 

Long-Time-Liner Conture® szemöldök szálazott technikával

 

Természetes hatású vékony szálak a szemöldök szálakhoz igazodva. Kezdetben a párhuzamosan szálazott technikával, napjainkban hajlított a szálakat követő szálazási technikát alkalmazzuk Megtévesztően hasonlító szálakból épül fel, ezáltal annyira természetes hatású, hagy szinte egybeolvad a saját szemöldökkel. Ezzel a technológiával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldöktetoválást lehet elérni, mint a satírozott szemöldöktetoválásnál amellett, hogy tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására.

 

Szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválásnál kevesebb pigmentet juttatunk be így tartóssága rövidebb, mint a satírozott szemöldöké. A kevesebb bejuttatott pigment hamarabb kikopik a bőrből.

 

Nem ajánlom viszont a szálazott szemöldöktetoválás technikát, akiknél a legfontosabb szempont a szemöldöktetoválás tartóssága!

 

Long-Time-Liner Conture® Szemöldök tetoválás, satír + szálazott technikával

 

Laza tónusú bőrökre, javításra szoruló szemöldök-formák,-ívek,-színek, gyakran alkalmazott technikája.

Az eljárás során a bőr al- és feltónusához illeszkedő vagy egy árnyalattal világosabb camouflage pigmentet implantálunk az epidermisz alatti rétegekbe. Erre természetes hatású vékony szálakat húzunk így kialakítva egy szép természetes szemöldök formát.

A hiányos, félreszedegetett szemöldökök nagyszerű megoldása a szálazás; a bőr rendkívül hamar regenerálódik, a gyógyulási folyamat  sokkal rövidebb.

 

Long-Time-Liner Conture® szálazott szemöldök mikroszálakkal

 

Napjainkban a TRENDI legtermészetesebb precízen elkészített Contur Make Up módszer! GÉP FESTÉK SZAKEMBER!!!!! Vékony, a szemöldök szálait követő vonalak melyek színe a szálakkal hajszínnel bőrrel természetes harmonizáló hatású.

A természetes szemöldök szálak nem párhuzamosak. Sminktetoválással rengeteget tudok javítani a szemöldök színén, a megfelelő forma kialakításával pedig igazi liftinghatást lehet elérni. Az egész arcot, a tekintetet legjobban a szemöldök formája és színe határozza meg! Nagyon fontos a szemöldök a megjelenés szempontjából.

 

A Long-Time-Liner Conture® 3D szemöldöktetoválás = duo color szálazás-vagy több színnel szálazás

 

Ez a technika a legszakavatottabb sminktetováló számára is kihívást jelentő munka, amelyhez szükséges a legmagabiztosabb szakmai tapasztalat, és elméleti ismeretek. Alkotás öröme a kreatív munka itt adja a legtöbb örömöt mert az eddig megszerzett tudás itt érvényesíthető a legjobban.

Szálazott szemöldöktetoválás mikroszálakkal több színnel készül, hogy a legtermészetesebb hatást érjük el. A szálak vékonyak és követik a szemöldök szálak ívét formáját. Barátok ismerősök számára csak a szépség és megújulás látható.

 

 

Szimmetrikus forma alakítható ki mely harmonizál az arccal kiemeli a szemeket és megadja az arc hangulatát karakterét.

 

Manapság minden 3 dimenziós: az ultrahangképek a kismamáknak, a videojátékok a gyerekeknek, a filmek a mozikban, sőt még a sminktetoválások is a kozmetikában.

Azokat a sminktetoválásokat nevezzük 3 dimenziósnak, melyeknek tér-hatásuk van, melyek olyan hatást keltenek, mintha kiemelkednének a tér síkjából.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu