Száj Sminktetoválás
Szemöldök Butterfly Technika Szem Száj Motívum Tetoválás

Long-Time-Liner Conture® szájkontúr

 

A száj vékony vonallal történő finom kontúrozását azoknak ajánlom, akiknek a száj színe és formája is megfelelő, csak szeretnék, ha határozott széle lenne szájuknak.

 

Long-Time-Liner Conture® szájkontúr térhatással = félsatír

 

A száj optikai nagyobbítását, csak abban az esetben tudom elérni, ha a kontúrvonalat és a saját szájszínét besatírozom, harmonizálom, így elfedve az eltéréseket. Kontúr megrajzolása után enyhe satírt a száj belseje felé végzek így az ajkak nagy része megőrzi eredeti színét.

 

Ha a vendégemnek a száj formáján korrigálni kell, mert például nem teljesen szimmetrikus, akkor csak színkitöltéssel, azaz satírozással lehet javítani.

 

Long-Time-Liner Conture® szájkontúr teljes szájsatírral

 

Azoknak a vendégeknek a teljes satírozott szájat ajánlom, akiknek nagyon halvány, színtelen a szájuk, vagy nagyon természetes pasztell színt szeretnének.

Satírozással egészen finom árnyalásokat is lehet készíteni, mely a száj domborulatát hangsúlyozza.

Akik hangsúlyosabb szájuktól eltérő színt szeretnének természetes hatással elérni szintén ezt a technikát javaslom mert Így lehet a legszebb hatást elérni.

 

Long-Time-Liner Conture® 3D szájtetoválás

 

Teljes szájsatírozás több színnel a száj kiemelése hangsúlyozása a redők eltüntetése a telt szép száj elérésére. Kiemelésre nemcsak sötét, hanem az egészen világos pigmentek is alkalmasak.

 

Szájfényhatás további lehetőség a száj kiemelésére, ha a száj körül világos színű pigmentet tetoválunk, ezért a nagyobb színkülönbségnek köszönhetően szájfényhatásúnak tűnik.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu