SmilePoint Fogfehérítés

Mosolyogj bátran!

 

Az utóbbi időben megnövekedett fontosságúvá vált, hogy ki milyen szép, ápolt fogsorral büszkélkedhet. Az egészséges fogsor életminőségünk meghatározó tényezője – magánéletünk mellett egyre inkább munkahelyi kritérium is.

 

A szép mosoly ma már nem csak az adottságokon múlik. A gondozott és fehér fogak már mindenki számára biztonságosan elérhetők.  Sokak számára a magabiztosság garanciája, sikereik záloga.

 

A SmilePoint fogfehérítő peroxidmentes csomagok köszönhetően már 3×8 perc alatt akár  3-9 árnyalatot is fehéredhetnek fogai, fájdalommentesen.

 

A termékeinkről

 

A csomagok tartalma:

 

  • Fogfehérítő gél 1×10 ml adagolófecskendőben – 3x alkalmazáshoz
  • Aktivátor spray, 1×4 ml
  • Nyálfogó kendő, 1 db
  • Szilikon fogfehérítő sín, 1 db
  • Nedves fogtörlő kendő, 3 db
  •  

SmilePoint fogfehérítő csomag

 

A Smilepoint fogfehérítő csomag hatékony, gyors, megbízható, biztonságos fogfehérítő kozmetikai termék. A fogfehérítő gélből az alkalmazás során felszabaduló aktív oxigén biztosítja a fogak felszínének fehérítő hatását, amelyet a LED lámpa használata gyorsít és tökéletesít. A csomagban található kozmetikai termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolajai és a mentol frissességet, üdeséget nyújtanak a használat során. A fogfehérítő termék megfelel az EU kozmetikai szabályozásának, egyszerű és fájdalommentes fogfehérítést biztosít. Előírásszerű használata nincs káros hatással a fogakra és a fogínyre. Alkalmazásával eredeti fogszínéhez képest több árnyalattal lehetnek fehérebbek a fogai.

– Smilepoint White Formula (3×8 perc): 9.900 Ft

– Smilepoint Super White Formula (3×15 perc): 15.900 Ft

 

SmilePoint natural fogfehérítő csomag – Aloe Vera & Gránátalma & Kamilla

A peroxidmentes kímélő formula bikarbonát hatóanyaggal biztosítja a fogak felszínének fehérítő hatását.

– Smilepoint Natural White Formula (3×15 perc): 17.900 Ft

 

Hogyan történik a SmilePoint szalonban a fogfehérítés?

 

Első lépésként segítségünkkel kiválasztod a fogszínmintából, melyik az, amelyik a jelenlegi (fogfehérítés előtt) fogszínedhez a lehető legközelebb eső árnyalat. A kiválasztott színmintát félretesszük,hogy a fogfehérítés után könnyen láthatóvá tegyük az eredményt – ez lesz a viszonyítási alap.

Ezt követően felbontjuk a SMILEPOINT fogfehérítő csomagot.

Az aktiváló spray-vel befújt „textilujjal” alaposan megtisztítod a fogadat, majd a szilikonformát is kibontjuk és a fecskendőben található SMILEPOINT fogfehérítő gél kb. ⅓ részét beleinjektáljuk a szilikonsínbe.

A SMILEPOINT fogfehérítő géllel „töltött” szilikonsín „szájba vétele” és a fényvédő szemüveg felvétele következik.

A védőszemüveg felvétele után aktiváljuk a lámpát, és a 8 vagy 15 perces fogfehérítési idő leteltével kiöblítheted vízzel a szájüreged.

További két alkalommal megismételjük a teljes folyamatot.

A fogfehérítés eredményének ellenőrzésére kiválasztjuk újra a fogszínmintát, és összehasonlítjuk a színeket egymással.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu