Ránckezelés Fotorejuvenációval

Ránckezelés, folthalványítás, tág pórusok kezelése

 

Az utóbbi időben egyre jobban figyelünk a bőrünk öregedéséért felelős külső és belső tényezőkre. Vendégeink mind nagyobb számban keresik a bőrmegújító eljárásokat. Elvárás ma már az aktív életstílus mellett, hogy ezek a kezelések gyorsak legyenek, ne kelljen miattuk szüneteltetni a napi tevékenységet. A módszerek egyszerre kezeljenek számos káros bőrelváltozást, és tegyék mindezt kockázat és mellékhatás mentesen, fájdalom nélkül, kíméletesen.

 

A fototermolízis fényenergiával kezelt sejtek kitűnnek meggyorsult sejtosztódásukkal, a megemelkedett kollagén termeléssel és elasztikus szövetből+ kollagénből álló szintézist gerjesztenek- ez a bőrfelszín kisimulásában, a ráncmélység csökkenésében jelentkezik.

 

Alkalmazása

 

Kezelésre alkalmanként vagy kúrában a bőr,struktúráját felépítő kezelésekre, heti 1 alkalommal.

 

Kezelés menete

 

– Arc letisztítása

– Fotorejuvenáció = villanófény

– Ránctalanító, kötőszövet erősítő ampulla és krémek használata, melyhez ultrahangot vagy elektroporációt használunk

– Lifting Meridián masszázs

– Mélyhidratáló pakolás

 

Otthoni ápolás

 

A kezelés ideje alatt az arc megfelelő anyagokkal való tisztítása, ápolása.

 

Fontos, hogy a vendég a két kezelés között otthon is használjon hidratáló, kötőszövet-regeneráló, feszesítő, feltöltő, ránctalanító krémeket a hatás fennmaradásáért.

 

Foltok és a tág pórusok és a mimikai ráncok elhalványodnak elsimulnak, egyenletes homogén jó felszívóképességű bőrképet kapunk ha a kezelés alatt egyéb megfelelő kiegészítő hatóanyagok vannak használva.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu