Pigmentációs Zavarok

Pigment foltok (öregségi foltok, szeplők, más jellegű pigmentációs zavarok, tetoválások)

 

A leadott intenzív fény energiáját a különböző pigmentációs zavarok ( öregségi foltok, szeplők, májfoltok, tetoválások ) esetében a festékpigmentek elnyelik. Ezáltal fokozatosan feloldódnak a pigmentmolekulák közötti kapcsolatok, maga a melanin is feldarabolódik és így már át tud jutni a sejtmembránon. Többszöri kezelés után a folt elhalványul és eltűnik.

Mindenfajta pigmentzavar kezelhető vele: napozás utáni, antibébi tabletta szedésétől kialakult és aknék kinyomkodása utáni foltok is.

 

Öregedési foltok eltüntetése a forradalmian új REJUVI SPOTAWAY gyógynövény alapú krém segítségével már 2-3 alkalommal lehetővé vált.

 

Előzetes konzultáció szükséges Gajdár Mónika kozmetikus mesterrel, a kezelés menetéről a várható eredmény elérése céljából!

 

Szükség lehet egyéb kiegészítő eljárások alkalmazása is (dermabrázió, mezoterápia, lakossági termékek otthoni használata, egyéb).

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu