Paraben és Parafinmentes kezelések

Jessica szalonban karcinogénmentes parabénmentes és kőolajszármazék mentes kezeléseink is vannak.

Figyelembe vesszük vendégeink különleges igényeit és ennek megfelelően állítjuk össze a kezelési metodikákat.

 

Kozmetikus szakembereknek ismerniük kell az INCI listán leggyakrabban előforduló szakkifejezéseket, hogy pontosan megtudják állapítani mi is van a tégelyben és el tudják dönteni, hogy az adott hatóanyagok megfelelőek-e a vendég bőrproblémájára.

A szakember presztízsét jelentősen növeli, ha ezeket el tudja magyarázni a vendégeinek és akár ingyenes hatóanyag-elemzéssel is kedveskedik nekik.

 

A jelenlegi pénz- és üzleti érdekek vezette világban az egyetlen biztos pont, amire támaszkodhatunk, a szaktudásunk, amikor egy adott terméket elemzünk vagy új termékek bevezetéséről döntünk.

 

Jessica szalonban ez alapján választjuk meg a kezeléseket, termékeket és teszteljük hatékonyságukat megbeszélve a vendégekkel az elért eredményeket.

 

A tanúsítás szisztémájának az alapja, az EU-ban 2005 óta kötelezően elvárt összetevők listájának (INCI) pontos feltüntetése. Ebben a listában a nemzetközi nómenklatúra szerinti néven kell feltüntetni a kozmetikumot tartalmazó összes összetevőt, meghatározott sorrendben, miszerint a legnagyobb mennyiségben jelen lévő összetevő kerül az első helyre és ezt követi csökkenő sorrendben a többi.

 

Általánosságban elmondható, hogy a valódi bio/natúr kozmetikumok legfőbb jellemzője, hogy nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket (pl: parabének), ásványi-olaj származékokat, szintetikus szín- és illatanyagokat, valamint génmanipulált összetevőket.

 

  • A szín- és illatanyagok, emulgeáló és konzerváló anyagok természetes eredetűek.
  • Tilos a szintetikus fényvédők alkalmazása.
  • Tilos besugárzással tartósítani a termékeket.
  • Tilos az INCI listában az un. fantázia nevek alkalmazása (ezek olyan „titkos” összetevők amit a nagy márkák előszeretettel valamilyen fantázianéven levédetnek, hogy ne lehessen tudni pontosan mi is a receptúra).
  • A termékek tesztelésekor állatkísérleteket nem végeznek.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu