Takácsné Galántai Krisztina Szalonvezető

 

1998-ban érettségiztem az Egészségügyi Szakközépiskolában.

 

Szegeden végeztem el a műtőasszisztens képzést, majd 8 évig dolgoztam a váci kórház fül- orr- gégészeti osztály műtőjében.

 

Kislányom születése után eljöttem a kórházból és itt a Jessica szalonban kezdtem el dolgozni mint kozmetikus asszisztens.

 

Immár 9 éve Mónikával különleges munkatársi majd baráti kapcsolat alakult ki és ahogy a szalon fejlődött, megtiszteltetésemre kinevezett szalonvezetőnek.

Csabai Eszter Divatsminkes

Észrevenni és kihangsúlyozni a Nőben rejlő szépséget, és látni, ahogy ezáltal magabiztosabbá válik, véleményem szerint ez adja egy smink igazi értékét.

Mindig is vonzott a szépségipar, a sminkelés először hobbiként, majd hivatásként lépett az életembe.

2014-ben végeztem Miskolczi Kinga, világbajnok 2. helyezett sminkes iskolájában, ahol divatsminkes képzésen vettem részt. Itt sajátítottam el az elméleti alapokat, a hétköznapi sminktrendeken át a fotózások és bemutatók kedvelt sminkjeit, és alkalmam nyílt élesben is kipróbálni a megszerzett tudást.

A sminkelés azóta a szenvedélyemmé vált. Az ecsetek és a felhasznált anyagok tekintetében is különös gondot fordítok a higiéniára. Hosszan tartó, kifogástalan sminket csak minőségi anyagok felhasználásával lehet készíteni, melyek színhatást és tartósságot tekintve egyaránt megfelelnek egy esküvő vagy egy fotózás kívánalmainak is.

Használt márkáim: M.A.C. , Ben Nye, Atelier, Kryolan, Paris Berlin, Sephora.

 

Egy szép smink alapja a megfelelő, egyénre szabott bőrápolás, és az ebből szerzett magabiztosság, amit a

Jessica Szalonban minden vendég megkap.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu