Morjana Rituálék

Morjana a marokkói hagyomány és a modern nyugati kozmetika ötvözéséből született.

A Morjana inspirációjának forrása egy ország: Marokkó, ezernyi színével és ezernyi illatával. Ezek a színek és illatok sokféle növényből és agyagból származnak, amelyek a Morjanát aprólékosan bemutatják.

Ezen kincsek közül a Morjana kiválasztotta az argándiót és annak értékes olaját (amely a berber asszonyok folyékony aranya), a rózsát és törékeny, esszenciális olaját, a narancsfát – gyümölcsét és virágát, annak pompás illatával együtt –, a legendás marokkói agyagot, és sok mást, amelyek felfedezésére ezennel meghívunk ezeken az oldalakon keresztül.

 

Morjana kezelések

A kezelések – melyek különleges, professzionális rituálék – kabinban, egyénileg 130 percesek

 

Zouina rituálé

 

Utazzon az elbűvölő Marrakesh szívébe és találjon rá a gyönyörű „sultaness” rejtett titkaira, hogy bájosan ragyogó és szép legyen.

Ez a tökéletes kezelés – amely láthatóan csökkenti a ráncokat – a bőr öregedésének megelőzésére szolgál.

A Zouine rituálé nagyszerű egy alkalmi megjelenés előtt, vagy ha csak szeretne egy csillogó, megújult, kipihent bőrt.

 

Radiance – Ragyogás – rituálé (tisztítással járó arckezelés)

 

Meghívó az álmok birodalmába. Minden lépésben új érzéseket, új illatokat fedezhet fel.

Utazás egy meleg és ragyogó világba. Vendége boldognak és mélyen kipihentnek érzi magát, bőre ragyogó és üde lesz. Az érzékei extázisban vannak, akár egy felfedezés során.

 

Az argánfa (Argania spinosa)

 

„A gondviselés fája”, „az élet fája” főképp Délnyugat-Marokkóban található meg, több száz évig képes élni – olyan, mint egy zöld pajzs a sivatag terjeszkedésével szemben.

 

Argánolaj

 

Értékes, mézszínű folyadék: táplálja az emberek képzeletét és az írók kreativitását.

Gyakran tanácsolják használatát afrodiziákumként is – ezen tulajdonsága valószínűleg az illatában rejlik (mézgával, mogyoróval és vaníliával). Az argánolajat mindig is elismerték,mint tipikus marokkói terméket, sőt, mint nemzeti emblémát. Születéstől a felnőttkorig mindenütt jelen van a berberek életében, akik használják csecsemőknél, testmasszásra, bárányhimlő okozta hólyagok gyógyítására, fiatalkori pattanások kezelésére, reumatikus fájdalmakra, és a terhes nőknél jelentkező striák megelőzésére.

Az argánolaj-kivonat egy egész nép együttműködő munkája. Születése nagyon lassú folyamat, és eltarthat több napig is; 1 liter értékes folyadék kinyerése kb. 20 órás kézi munkát igényel. Becslések szerint 100 kg száraz gyümölcs, vagy ezzel egyenértékű 6-8 fa, legalább 2,5 liter olajat kell adjon. Ezt az olajat hideg-préseléssel nyerik, amely megtartja az összes tápláló tulajdonságát. Ezt igazolta az ECOCERT-t.

 

Összetevők és tulajdonságok

 

Általában a zsírsavak a test energiájának forrásai. Az EFA (lényeges zsírsav) növeli a hidratációt, hozzájárulva ezáltal a bőr áteresztőképességének javításához. A korral, az EFA hiánya következtében, a bőr öregedik és kiszárad, a rugalmassága csökken, amely elősegíti a ráncok és vonalak megjelenését.

A bőr öregedése lassítható ezen hiányosság helyreállításával.

 

Méregtelenítés – antioxidáns-védelem – szabad-gyökök megkötése

 

Az argánolajnak kellemes érzetet keltő tulajdonsága van: nem zsíros és nem ragad.

Tudományos tanulmányok mutatják, hogy az argánolaj energetizálja a bőrt, feltölti élettel a sejtfunkciókat, helyreállítja a bőrraktárakat és semlegesíti a szabad-gyököket. A sivatagi szépségért az argánolaj elárulja titkát: egy csodálatos fiatalítóelixírt, amely képes regenerálni a bőrt, erősíteni a hajat és a körmöket, és védőkorlátként hat a nappal és a széllel szemben.

Az argánolajat minden Marrakeshi Álom termékben megtalálhatjuk, kivéve a Rose Pearlst és az Extreme Purifying Maskot.

100%-os olaj formájában szintén megtalálható a Hammam Essentials sorozatban.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu