Indiai Fejmasszázs

Indiában mindmáig számos család ápolja a fejmasszázs ősi hagyományát. Ez a tradíció azonban a nyugati világ figyelmét is egyre inkább magára vonja, lévén hogy rövid és hosszú távon egyaránt kedvező hatást gyakorol az egészségre.

 

Az indiai fejmasszázs – szemben a nyugati típusú, fizikai jellegű masszázsokkal – nem tartozik az erős fogásokat alkalmazó módszerek közé. A léleknek és a testnek egyformán fontos, hogy jólessen a kezelés.

 

Az indiai fejmasszázsnak ezt a típusát kifejezetten a nyugati eredetű problémák – mint stressz, kimerültség, idegesség, s ezekből adódó szemfáradtság, fejfájás, nyak- és vállfájdalmak – kezelésére fejlesztették ki, úgy, hogy hétköznap is szinte bárhol, bármikor lehessen alkalmazni – ezért nem alkalmazunk olajat a masszázshoz. Ez a módszer kiterjed a nyak- és vállizmok masszírozására.

 

Az indiai fejmasszázs kellemes érzése mindenki számára egyszerűen megtapasztalható, s ez az élmény megtapasztalható minden dekoltázsig terjedő arcmasszázsnál.

 

Légmasszírozás

A szívás és a nyomás váltakozó ritmusa kellemes mikromasszázst eredményez, emellett limfatikus párologtatással segíti a felszíni keringést.

Méregtelenítő hatású, szabályozza a nyirokáramlást. Ezt az eljárást üvegharang-pár alkalmazásával végezzük.

 

A kezelés hatására csökkennek

  • A szem körüli táskák,
  • A hajszálráncok kisimulnak,
  • Lifting hatásának köszönhetően az arc tónusa megemelkedik.

 

Azoknak is ajánlott, akiknek elektromos kezelés nem végezhető.

 

A kezelés végére úgy érezzük majd, mintha pár órát aludtunk volna.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu