Masszázs ásványi kövekkel, kristályokkal, féldrágakövekkel

A kövek finom rezgései feloldják az érzelmi gátakat, és kiegyensúlyozó szerepet töltenek be testileg-lelkileg-szellemileg. Megnyugtatja a vendéget, stresszoldó hatású.

 

Minden bőrtípusra alkalmazható, a megfelelő hatóanyag kombináció segítségével.

 

A masszázs speciálisan egymásra épülő mozdulatsorokból áll, különleges élményt biztosít vendégeinknek!

A relaxáció során vendégünk újjászületik! Köszöntő masszázzsal ellazítjuk a vendéget. A különleges masszázs felébreszti az izmok reaktív erejét. A köveken keresztül energetizálja a testet-lelket, valamint stresszoldó, nyugtató, energetizáló.

 

Különböző köveket használunk a bőrtípusnak és vendégünk állapotának megfelelően.

 

Összetett gyógyító és tisztító hatást érhetünk el.

 

A testi-lelki harmóniát, és feltöltődést, ígérő masszázst, egy kellemes hangulatú környezetben, illóolajas párologtató, aromagyertya félhomályában, halk meditatív zene mellett végezzük.

A kezelés fokozza a vér, és nyirokkeringést, méregtelenítő hatású, lazítja az izmokat, az ízületek merevségét, segít a szervezet egyensúlyteremtő és öngyógyító erőinek működésében.

Időtartama kb. 20perc.

 

Az aventurine ásványi gyógyító tisztító masszázs

 

Az AVENTURIN a szív csakrára van hatással!

A szív csakra a 7 csakra középső tagja, a mellkas közepén, szívtájékon helyezkedik el. A szívcsakra az anyagi és a szellemi világ közötti híd. Hozzá tartozik a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás.

 

Hatással van a zsíranyagcserére is, így segítheti a felesleges zsír lebontását. Jó bőrallergiák, akne, ekcéma, kiütések ellen. Pattanások kezelésére is alkalmas. Leégéskor is hasznos, hűsítő hatása van. A zöld aventurin segít hajhullásnál, korpásodásnál, törékeny hajnál. Visszavezeti a káliumot, ami javítja az áteresztő-képességet.

Elősegíti a relaxációt és az alvást, segít legyőzni a stresszt és a feszültséget. Rendkívül jól hat a gyulladások ellen, és segít a fénykárosodott bőr újra strukturálásában.

Az aventurin üzenete: a nyugtatás.

 

 

 

Napkő afrodiziákum kristálymasszázs (igazi) hatása

 

 Nevéből eredően olyan, akár a nap és minden olyasmi, ami ezzel kapcsolatos. Az életvidámság, energia, feltöltés, növekedés köve. Segít abban, hogy másokon is tudj segíteni.

 

A napkő serkenti az öngyógyító képességeket, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a fájdalmakra.

 

A kő remek ellenszere a depressziónak, felderíti a komor hangulatokat. Főleg az évszakokhoz kötődő depresszióra hatékony, fényt visz a téli sötétségbe. Optimistává és lelkessé tesz, még a legmegrögzöttebb pesszimista sem tud ellenállni a napkőnek.

 

 

 

Masszírozó mágnesrúd

 

A mágnesterápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupresszúrával.

A mágnes ékszerek és masszírozó mágnesrudak bizonyítottan csökkentik a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítják a merev izmokat és gyorsítják a szervezet öngyógyítási folyamatait.

 

A mágnes a hajszálerek mikrokeringését javítja, alkalmazásával a vér áramlása felgyorsul.

 

Mivel a hajszálerek behálózzák egész testünket, a mágnes ékszerek viselése vagy a masszírozás hatására a teljes szervezetben felgyülemlett káros lerakódásokat kimossa és bővebb oxigénellátásban részesíti a sejteket.

 

 

 

Narancskalcit

 

Gyógyító afrodiziákum kőmasszázs a tüzes narancskalcit a Nap energiáját tovább sugározza.

Csontbetegségekre, a fogak, a körmök, a haj és a szövetek erősítésére .

Tisztítja a bőrt, gennyes sebekre, pattanásokra, szemölcsökre, más bőrbetegségekre egyaránt javasolt. Fokozza a szervezet anyagcseréjét, felfrissíti a szöveteket, tisztítja a vért.

 

 

 

 

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu