Energetizáló Meridián-masszázs

Energetizáló Meridián-masszázsok Jessica Szalonban

 

“A tanítók kitárják az ajtót, de belépnünk magunknak kell rajta” (kínai mondás).

 

A fejünkön, arcunkon és nyakunkon elhelyezkedő meridiánokat és kisebb csatornákat a arcunk egyes területein úgy kell elképzelni hogy az akupunktúrás/akupresszúrás pontokon meridiánokon keresztül. A Qi életenergia áramlik hálózatot alkotva összekötik a fejet (arcot) és a végtagokat így különböző szerveket és azok betegségeit is jelölik.

A meridiánokon keresztül elősegítjük a Qi és a vér áramlását a hozzájuk tartozó szervekben is. Így kiegyensúlyozódnak a Yin-Yang energiák. Így lehet a masszázs kiegyensúlyozó anti aging regeneráló feszesítő lifting ránctalanító arcfiatalító relaxáló és méregtelenítő is egyben.

 

Összes szervünk “lenyomata”megtalálható a talpunkon ugyanúgy mint az arcunkon.

 

Miért jobb az arcot masszírozni, mint a talpat?

 

A kérdés jó a válasz egyszerű!

A legtöbb betegség, stressz lelki eredetű, az agyból és a központi idegrendszerből indul ki. Arcunk közelebb van így hatékonyabban gyorsabban kezelhetünk.

 

Rákos megbetegedéseknél ez a masszázs alkalmazható műtét, sugárterápia kemoterápia után a regenerálódási rehabilitációs időben.

 

Kizáró ok! Az áldott állapot, nyílt sebek, bőrbetegségek a masszírozandó felületen.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu