Dermastir Luxury

Átfogóan a Dermastir kozmetikumokról

 

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a felhasználók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek, a készítmények az utolsó cseppig maximális hatóanyag tartalmat garantálnak.

 

A cél a „homogén arcbőr”

 

A Dermastir kozmetikumok célja a homogén arcbőr megteremtése, azaz, hogy a bőrt ne tarkítsák se ráncok, se pigmentfoltok, se gyulladások. A széles termékpalettának köszönhetően a felhasználó szakember (bőrgyógyász, plasztikai sebész, kozmetikus) pontosan megválaszthatja, mely bőrtípusra vagy problémára mely készítményt alkalmazza a kezelései során.

 

Luxus arckezelés a kozmetikában

 

A termékek a legmodernebb technológiával, maximális hatóanyag tartalommal készülnek, ezért alkalmasak arra, hogy drasztikus orvosi beavatkozás nélkül látható és fenntartható korrekciós kozmetikai kezeléseket végezzenek vele. A speciális kezelési protokollok a hagyományos kozmetikai módszerekkel kiegészítve látványos, hatékony és kellemes kezelést tesznek lehetővé, a megfelelően megválasztott, otthoni arcápolásra szolgáló készítmény pedig segít hosszú ideig fenntartani a szakember által elért eredmény.

 

„Különcök” a Dermastir palettán

 

A Dermastir termékcsalád gyártójára, az AltaCare Laboratoires–ra jellemző, hogy a legtöbb termékét valami olyan egyedi tulajdonsággal ruházza fel, ami miatt élménnyé válik annak felhasználása.

 

Főbb jellemzői

 

Airless adagoló rendszer az összetevők maximális stabilitása, oxidáció és baktériumok bejutásának megakadályozása érdekében

Hatékony mélytisztítás, amely kíméletes a bőrhöz, mivel az összetevők oxidáció hatására nem válnak abrazívvá

Hosszú távon használható megelőzésre is, mivel a P. acne nem válik rezisztenssé ellene

Peroxid-mentes, parabén mentes és olajmentes

Nem szárítja ki a bőrt – a legtöbb bőrkiütéses problémát kezelő termékkel szemben

 

A Dermastir termékek használata nem csak az orvosi felhasználású (post-op) kozmetikumok biztonságát, a francia kozmetikumok hatékonyságát garantálja, hanem exkluzív felhasználói élményt is nyújt.

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu