Dermabrázió

DERMABRÁZIÓ, BŐRCSISZOLÁS

kristályokkal vagy gyemántfejjel (a gyémántfejes csiszolás nem minden esetben javasolt)

 

A dermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr mechanikai lecsiszolását jelenti.

Ez a technika már az egyiptomi időkben is ismert volt, tehát jelentős múltra nézhet vissza. Igaz akkoriban még sima homokot használtak erre a célra.

A módszer újkori „feltámasztása” 1985-ben Olaszországban történt. A kezelés részletei sokat finomodtak, a lényeg azonban megmaradt: a bőr felső hámrétegének mechanikai úton történő eltávolítása.

Az eltelt években az egyik legnépszerűbb kezelési formává nőtte ki magát mind az orvos-kozmetikai bőrkezelések területén. Sikerét elsősorban az adja, hogy a hagyományos dermabrázióval, a kémiai peelingekkel (pl. AHA savas peeling) és a lézeres eljárásokkal szemben nem járhat még véletlenül sem komoly szövődményekkel.

Vértelen, sebet nem okozó módszer, amelynél a kezelés mélysége jól szabályozható, és minden más kezeléssel jól kombinálható.

Az ASAPS (American Society for Aesthetic Plastic Surgery) kimutatása szerint ma az egyik leggyakrabban alkalmazott dermatológiai kezelés.

 

A dermabráziós gépekben erre a célra mikrofinomságú aluminiumoxid csiszolókristályokat használunk. A bőrre célzott, erős sugárban irányított kristályok mintegy „leradírozzák” az elhalt, elszarusodott felső bőrréteget, majd ezekkel a hámrészecskékkel együtt a gép azonnal el is szívja a kristályszemcséket a bőrről.

 

A mikrodermabrázióval kezelt bőrfelületen erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási- sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak. A szervezet az eltávolított sejteket egy belülről kifelé irányuló folyamattal gyorsított ütemben pótolja új, ép bőrsejtekkel. Nemcsak a bőr felső, elszarusodott rétegét „csiszolja” le a gép, hanem a kristályokkal mikrofinomságú kis „lyukakat” is üt a bőrbe,ezzel jelentősen megnövelve a bőr átjárhatóságát, így a különböző hatóanyagok könnyebben és mélyre vihetők be a bőr alsó rétegeibe.

 

A dermabráziós gépek nemcsak arcon, hanem teljes testen történő alkalmazását is lehetővé teszi.

 

Tévhit

 

A mikrodermabráziós kezelés önmagában nem csoda, de a megfelelően diagnosztizált bőr és a hozzáalkalmazott professzionális kezelési metodikával csodákra képes.

 

A Mikrodermabráziós Test-és Arckezelő gépek alkalmazási területei

 

 • Tág pórusú, aknés bőrök kezelése
 • Mindenfajta heg (aknék utáni, műtéti-baleseti, hipertóniás, égési) kezelése
 • Pigmentációs és öregségi foltok halványítása, éltüntetése
 • Terhességi csíkok ( striák ) kezelése
 • Bőrregeneráció aktivizálása
 • A bőr megnyitása a hatóanyagok jobb bevitele érdekében
 • Bőrfiatalítás
 • Finom ráncok eltüntetése

 

Megfelelnek a vonatkozó EU előírásoknak, viselik a CE jelölést

 

 • Nem csak arcon, hanem a teljes test bármely részén is alkalmazható
 • Mellékhatás nélküli, biztonságos kezelés
 • Nemtől, kortól és bőrtípustól függetlenül mindenkinél végezhető
 • Fájdalommentes
 • Nem jár seb- vagy hegképződéssel, vérzéssel
 • Önállóan is alkalmazható, de más kozmetikai vagy bőrgyógyászati eljárásokkal is jól kombinálható

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu