Aranykezelés

Az aranyat már az Ókorban is alkalmazták. Kozmetikai felhasználását az utóbbi években fedezték fel ismét.

A Solanie arany készítményekben úgynevezett „nano-aranyat” használnak. Az amerikai Mesogold nanoszemcsés aranya (99,99%-os tisztaságú) 24 karátos színaranyból állítják elő elektrolízissel. Az így nyert oldat színe lilás-rózsa színárnyalatú. Az aranyszemcsék mérete 5-10 nanométer (az emberi vörösvérsejt 100 nanométer) nagyságú.

 

 • Felgyorsítja az élettani folyamatokat
 • Elősegíti a hatóanyagok gyors bejutását és hasznosulását a sejtekben
 • Javulhat a bőr önregeneráló képessége
 • Gyorsulhat a méregtelenítés, a salakanyagok kiürülése és a szabadgyökök semlegesítése
 • Erőteljesebbé válhat az NMF faktorbeépülése a kötőszöveti rétegbe, így javul a vízmegkötés, a hidratáció
 • Különösen segítheti a kollagén és a hialuronsav bejutását

 

Sajnos-mint minden anyag- az arany is előbb utóbb kiürül a szervezetből, ezért a tartós hatás elérése érdekében kúraszerű kabin és otthoni fenntartó kezeléseket javasolunk.

 

Solanie aranykezelés

 

A kezelés menete szoros protokoll szerint a maximális kiszolgálás jegyében zajlik, hiszen az arany mindenkinek a gazdagságot és a luxust jelenti.

Fontos végig a vendéggel kialakított szoros kontaktus, ezért többször találkozunk masszázzsal . Igyekezzünk akár egy egyszerű lemosásnál is odafigyelni erre.

Tegyünk bele olyan mozdulatokat és eszközöket, amelyek különlegessé teszik a kezelést.

 

Alkalmazási terület

 

 • Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fokozottan érzékeny, zsírhiányos, energiaszegény, elvékonyodott hámú, allergiára hajlamos bőrökre.
 • Korpás szeborreás, dehidratált, a ráncosodás jeleit mutató bőrökre.

 

Kezelés célja

 

 • A bőr hidratáltságának helyreállítása
 • Megfelelő mennyiségű zsiradék visszajuttatása a bőrfelszíni emulzió kiépítéséhez
 • A bőr turgorának növelése
 • A bőrtónus finomítása
 • Az esetlegesen előforduló eritéma csökkentése

 

Kezelés menete

 

Letisztítás: Arctej érzékeny bőrre

 

Bőrbarát felületaktív anyagai tökéletesen és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcbőrről. Mivel nem tartalmaz trietanolamint, ezért az érzékenységre hajlamos bőrre nincs irritáló hatással.

 

Peeling: Mangó Rizs AHA radír

 

A rizsgömbök dörzs-hatása eltávolítja az elhalt bőrsejteket, javítja a cirkulációt, szinte megfiatalítja a bőrfelszínt. Másik csiszoló-anyaga, a tengeri eredetű finomszemcsés diatómaföld a pórusok tisztítását, a szennyeződések adszorpcióját végzi. A mangó és papaya-kivonat gyümölcssavai és enzimtartalma glikolsavval és tejsavval gazdagítva fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését, így segítik az egészséges bőr kialakulását.

Az anyagok szinergetikus hatása és a mechanikus roll peeling egyenletes bőrfelszínt eredményez.

A radírozásnál használt speciális „Solanie bőrmegújító masszázs” elindítja a nyirokkeringést, stimulálja a vérereket, életerővel tölti fel a bőrt.

 

Tonizálás: Hidratáló tonik

 

Visszaállítja a bőr PH értékét miközben az aloe és az NMF-komplex összetevőinek köszönhetően hidratálja a bőrt.

 

Maszk + UH: Skin nectar ampulla (Arany-Hialuronsav szérum)

 

A hialuronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme. A sejtek közötti állomány kitöltésével, a kollagénháló erősítésével biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét. Magas vízmegkötő és megtartó képessége – különösen az új speciális hidratálószerrel – a Hydrolite-vel együttműködve, természetes úton növeli a kötőszövet hidratáltságát.

Gondoskodik a bőr fiatalos tónusáról, feszességéről. A ráncok mélysége csökkenni kezd és a felhám bársonyosan sima, puha tapintásúvá válik.

A szérum másik döntő fontosságú hatóereje a Nanoszemcsés Arany. Elősegíti a hialuronsav jobb felszívódását, hasznosulását az epidermiszben és katalizáló hatásával pozitívan befolyásolhatja a sejtek működését.

Az arc egész területére felhelyezve gyorsan felszívódik kiváló táptalajt biztosítva ezzel a kezelés további lépésében felhelyezett hatóanyagok maximális felszívódásához.

 

Arany maszk

 

A szérumra helyezzünk az arany gélmaszkból és ultrahangozzuk a bőrbe.

A pakolásban található akácvirágméz rendkívül gazdag cukrokban, nyomelemekben, aminosavakban és vitaminokban, magas vízmegkötő, tápláló, nyugtató hatású. Az indiai tigrisfű (Centella) bőrérzékenység-csökkentő, kollagén képző. A kaviárkivonat intenzíven tápláló, regeneráló. Késlelteti az öregedési folyamatokat, a finomabb ráncok oldódnak.

Az energiadonor kreatin a panthenollal és allantoinnal együtt irritációgátló, epithelizáló, hidratáló és nyugtató.

A maszk nanoszemcsés Arany-részecskéi felerősítik a komplex hatóanyagok hatását, katalizálják az élettani folyamatokat és serkentik a hidratáló, tápláló komponensek beépülését, hasznosulását.

 

Masszázs

 

Solanie speciális „Arany masszázs”, amely az élettani folyamatokat felgyorsítva a különböző energetikai pontokat stimulálva kiegyensúlyozza és energiával tölti fel a bőrt.

 

Tonizálás: Hidratáló tonik

 

Befejezés: Arany nanoszemcsés éjszakai krém

 

A 24 karátos nanoszemcsés arany akadálytalanul áthatol a bőrrétegeken. Katalizátorként felerősíti a többi hatóanyag működését. Intenzíven serkenti az élettani folyamatokat, gyorsítja a hasznos anyagok beépülését, a sejtek újraképződését és regenerálódását. Értékes, olajokban gazdag összetevőinek köszönhetően tökéletes táplálást biztosít a bőr számára. Kiváló feszesítő, hidratáló, ráncsimító és feltöltő.

A bőrfelszín egyenletesen sima lesz, selymes tapintásúvá válik. A szemtáskák mélységét csökkenti.

Amennyiben a kezelés nem a nap végén van használjuk az Arany nanoszemcsés nappali krémet.

 

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu