Aqua Cleaner

Hydro faciál vízdermabráziós arckezelés

 

Víz dermabrázió és bőrmegújító orvosesztétikai kezelés

 

  • 40 perc alatt
  • Azonnal Látható eredmény
  • Minden bőrtípusra
  • Személyre szabott egyedi igényekre!

 

 

EGÉSZSÉGES BŐR EGY ÉLETEN ÁT

 

A legújabb és a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia.

 

Hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a  vákuummal végzett nyirokmasszázs,  pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr  antioxidánsokkal való védelmét, egyben  bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez  fájdalommentesen, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül.

Csodálatos hatással van az arcra.

 

NEM SZÁMÍT MILYEN BŐRÖD VAN MERT OTT FEJTI KI HATÁSÁT AHOL SZÜKSÉG VAN RÁ.

 

  • Szeborreás zsíros pattanásos tág pórusokra

Fájdalommentes tisztítás gyorsan hatékonyan

Speciális spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével, fokozott intenzitással távolítja el az elhalt hámszövetet, szennyeződést, kitisztítja és hatékonyan húzza össze a pórusokat, halványítja az egyenetlen pigmentációkat, foltokat.

Eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé.

Egy kezelés is hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak.

  • Elvékonyodott érzékeny bőrre
  • Száraz, bőrre
  • Egyenetlen bőrszerkezetre
  • Hiperpigmentációra
  • Öregedés jeleit mutató ráncos egyenetlen és kombinált bőrtípusokra

 

 

A megtisztított felszínen szintén nyomás alatt alkalmazott kollagén indukáló glikopeptid komponenseket, hyalorunsavat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyag feltölti a ráncokat, táplálja és nyugtatja a bőrt, így eredményez egyedülállóan tiszta és telt bőrérzetet.

Bőrfelszíni megújító technikája kiválóan kombinálható a bőr mélyebb rétegeire ható, nem invazív kollagén indukciós eljárásokkal, például az orvosi rádiófrekvenciás technológián alapuló MAGIC POLÁR eljárással.

 

Férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott.

Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalanabb bőr karbantartása a cél.

 

 

A szalon telefonon előzetes bejelentkezés után fogadja a vendégeket. Szeretnénk, hogy a várakozás minimális legyen, és minden vendégünk nyugodt, harmonikus környezetben szépüljön és elégedetten távozzon.
Bejelentkezés 06 27 307 745 06 20 355 8359 E-mail: gajdar@jessicaszalon.hu Facebook: jessicaszalon.vac

TERMÉKEINK

©Copyright 2016 - Jessica Szalon - Minden jog fenntartva! - Designed by 2i.hu